Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of D:\www\robvanscheers.nl\www\includes\common.inc).

Gagarin

Deadline: 'Dit stripverhaal is op een leuke manier heel leerzaam! Ook over andere grote gebeurtenissen in de wereldgeschiedenis zou er zo’n goede graphic novel moeten komen.'

De graphic novel Gagarin - Het grootste avontuur van de mensheid is het spannende verslag van een krankzinnige missie. Met oog voor detail en gebaseerd op eigen research volgen we de 'Colombus van de kosmos' op diens heikele avontuur, waarmee - precies vijftig jaar geleden - voor het eerst een aardling het Grot Onbekende in werd gekatapuleerd.

Cultuurreporter Rob van Scheers verdiepte zich ter plekke (Moskou; ruimtebasis Baikonoer) in de achtergronden en schreef het scenario. Tekenaar Gustavo Garcia wist vervolgens precies de juiste sfeer te treffen. Het resultaat is een boek dat leest als een adembenemende avonturenroman: Pojechali! ('Daar gaan we!')

Volg Gagarin op Facebook

ISBN: 
9048809851
Verschijningsjaar: 
2011
Uitgever: 
Lebowski